صنعت مرغداری
ایران همواره در سالهای اخیر به عنوان یکی از ۱۰ کشور اول تولیدکننده گوشت مرغ در دنیا بوده است. اما تحقیقات نشان میدهد که متاسفانه بازدهی تولید در ایران از نظر مقدار مصرف انرژی، برای پرورش مرغ بسیار کمتر از کشورهای بزرگ و پیشرو این صنعت است. تا جایی که در برخی موارد مصرف ویژه انرژی تولید گوشت مرغ در ایران به ۱۰ برابر بهترین تکنولوژیهای درد دسترس میرسد.
شرکت بهینهسازان صنعت تأسیسات با حدود ۱۰ سال سابقه انجام فعالیتهای پژوهشی و میدانی، شرکت پیشرو در خصوص مدیریت انرژی، کنترل شرایط اقلیمی سالن مرغداری، طراحی سرمایش، گرمایش و تهویه سالنهای مرغداری میباشد.
لازم به توضیح است که نمایندگان این شرکت، دانش خود در زمینه طراحی و مدیریت و بهرهبرداری سالنهای مرغداری را در بروزترین و جامعترین کارگاههای آموزشی دنیا کسب نموده و با حضور میدانی در سالنهای پرورش درون کشور و کسب تجربه، سعی در بومیسازی یافتههای خود نمودهاند.
محاسبه تهویه سالن مرغداری
یکی از موارد بسیار مهم طراحی سالن مرغداری عبارت است از طراحی تهویه و محاسبات مقدار هوادهی سالن. این شرکت بر اساس بروزترین روش های طراحی تهویه سالن مرغداری، امکان انجام محاسبات و طراحی تهویه برای سالن های پرورش مرغ را دارد.
محاسبه گرمایش و سرمایش سالن مرغداری
با توجه به این که پرورش مرغ باید در دماهای بخصوصی صورت پذیرد و کنترل دما از اساسی ترین موارد مزرعه پرورش مرغ به حساب می آید، لذا یکی از مهمترین موارد طراحی عبارت است از طراحی تجهیزات حرارتی و برودتی سالن مرغداری. شرکت بهینه سازان صنعت تأسیسات با دقیق ترین روش های مهندسی توانایی انجام محاسبات و طراحی سیستم های گرمایشی و سرمایشی سالن های مرغداری را دارد.
دوره آموزشی جامع مدیریت و بهینهسازی مصرف انرژی در واحدهای مرغداری
دوره آموزشی جامع مدیریت و بهینهسازی مصرف انرژی در واحدهای مرغداری برای اولین بار و به عنوان جامعترین دوره آموزشی در خصوص بهینهسازی مصرف انرژی در واحدهای مرغداریها در کشور توسط شرکت بهینهسازان صنعت تأسیسات ارائه شده است.
این دوره آموزشی در ۳۰ قسمت و با سرفصلهای کاملا کاربردی تهیه شده و برای کلیه مدیران مرغداریها، پرسنل فنی و بهرهبرداران مرغداریها، کارشناسان انرژی در صنعت مرغداری، بازرسان استاندارد معیارمصرف انرژی در واحدهای مرغداری و کلیه علاقهمندان آکادمیک و صنعتی فعال در حوزه بهینهسازی مصرف انرژی در واحدهای مرغداری، مفید خواهد بود.
سرفصلهای ارائه شده در این دوره به شرح ذیل میباشد:
الف: اصول مدیریت انرژی
• مفاهیم پایه دانش انرژی
• ضرورت استقرار سیستم مدیریت انرژی
• معرفی استاندارد ISO 50001 بخش اول
• معرفی استاندارد ISO 50001 بخش دوم
• معرفی استاندارد ISO 50001 بخش سوم
ب: اصول ممیزی انرژی
• هدف از ممیزی انرژی
• فرآیند ممیزی انرژی معرفی استاندارد ISO 50002 بخش اول
• فرآیند ممیزی انرژی معرفی استاندارد ISO 50002 بخش دوم
• فرآیند ممیزی انرژی معرفی استاندارد ISO 50002 بخش سوم
ج: مدیریت انرژی در واحدهای مرغداری
• وضعیت مصرف انرژی در مرغداریهای ایران و جهان
• معرفی تجهیزات انرژی بر(دارای مصرف زیاد) در صنعت مرغداری بخش اول
• معرفی تجهیزات انرژی بر(دارای مصرف زیاد) در صنعت مرغداری بخش دوم
• معرفی تجهیزات انرژی بر(دارای مصرف زیاد) در صنعت مرغداری بخش سوم
• تهویه در واحدهای مرغداری بخش اول
• تهویه در واحدهای مرغداری بخش دوم
• محاسبه نیاز گرمایشی سالن مرغداری
د: ممیزی انرژی در واحدهای مرغداری
• محتوای گزارش ممیزی انرژی مرغداری
• معرفی دستگاه گاز آنالایزر
• معرفی دستگاه دماسنج و رطوبت سنج محیطی
• معرفی دستگاه بادسنج پره ای
• معرفی دوربین حرارتی
• دستگاههای اندازه گیری شرایط محیطی
• معرفی دستگاه پاور آنالایزر
ه: راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی در واحدهای مرغداری
• معرفی استاندارد معیار مصرف انرژی در واحدهای مرغداری INSO 19582
• ملاحظات عایق کاری سالن های مرغداری
• نقش کنترل هوشمند تجهیزات در مصرف انرژی
• استاندارد سازی تجهیزات بخش اول
• استاندارد سازی تجهیزات بخش دوم
• اثر طول دوره پرورش بر مصرف انرژی – بررسی روش پرورش در قفس
• استفاده از انرژی های نو در واحدهای مرغداری
هزینه تهیه این بسته جامع آموزشی ۱،۳۰۰،۰۰۰ تومان بوده که به مناسبت افتتاح سایت جدید شرکت بهینهسازان صنعت تأسیسات، تا آخر فروردین سال ۱۴۰۲ با ۱۵ درصد تخفیف عرضه خواهد شد. به منظور تهیه این بسته آموزشی با ما تماس حاصل فرماید.