بررسی و تحلیل مقایسه ای مصرف انرژی در دو مرغداری در دو اقلیم مختلف کشور
صنعت پرورش مرغ گوشتی، مصرف کننده عمده انرژی دربخش کشاورزی بوده و بهینه سازی مصرف انرژی در این صنعت ازاهمیت بالایی برخوردار است. گام نخست برای بررسی وضعیتمصرف انرژی در صنعت مرغداری، انجام ممیزی انرژی و یافتن قابلیت های کاهش مصرف انرژی می باشد. از آنجا که تاکنونروش مشخصی برای ممیزی انرژی در مرغداری های کشور ایران ارائه نشده است، پژوهش در زمینه ارائه روش ممیزی انرژی دراین صنعت، ضروری به نظر میرسد. در مقاله حاضر، با مطالعه برروی عوامل اصلی تاثیرگذار بر مصرف انرژی و بررسی میدانی دونمونه مرغداری در دو اقلیم مختلف، وضعیت کنونی مرغداری ها ازنظر مصرف انرژی بررسی شده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!